Spel och pyssel logo

Köp julgran med leverans hem till dörren i Bengtsfors

Hitta din favoritgran och beställ snabbt och enkelt med leverans hem till dörren i Bengtsfors. Det finns flera olika sorter av julgranar att välja mellan, bland annat kungsgran. Oavsett vilken julgran du väljer att beställa, får du alltid en frisk och vacker julgran levererad hem till din dörr. Beställ julgran med leverans hem till dörren i Bengtsfors redan idag!

Äkta julgran

Med hemleverans och hämtning.

Plastgran

Vår favoritgran i plast med hemleverans.

Hitta din julgran för 2024

Välj mellan flera olika julgranstyper och hitta precis den julgran som passar bäst för just ditt hem. Beställ julgran med leverans hem till dörren i Bengtsfors och på så så vis slipper du en del julstök och julstress. Kungsgran är en julgran av arten Abies nordmanniana och är därför en tall. Kungsgranen är en julgran med lång livslängd och klarar sig bra i stora krukor på terrassen eller balkongen.

Populära julgranstyper:

  • Kungsgran
  • Rödgrön
  • Silvergran
  • Blågran
  • Tall
  • Kungsgran i kruka
  • Minigran

Alla dessa julgranstyper är tallar, men skiljer sig i färg och form. Rödgrön är uppkallad efter sin röda bark och gröna bladverk. Denna julgran är en av de vanligaste julgranstyperna i Sverige. Silvergran har ett silvrigt bladverk som gör julgranen mycket prydnadsvärd. Blågran är uppkallad efter sin djupblåa bark. Denna julgran är en av de mest ovanliga julgranstyperna.

Få leverans av julgranen till din dörr i Bengtsfors

Att få hem en julgran är inte det lättaste, men genom att beställa på nätet så är det enkelt och smidigt. Du får leverers av julgranen till dörren i Bengtsfors. Du väljer bara julgranstypen som du vill ha, beställer online och så är det bara att vänta på granen. Sen behöver du bara ställa upp julgranen, pynta och njuta av julstämningen i ditt hem.

Välj till julgranshämtning efter julen från ditt hem i Bengtsfors

Ett annat problem för många är att bli av med julgranen när julen är över. Men det finns också lösningar på det. Du kan till exempel välja julgranshämtning när du beställer julgranen så slipper du bekymmerna med att få bort julgranen och den hämtas upp från ditt hem.

Beställ idag från Smålandsgran till din dörr i Bengtsfors

En av Sveriges största aktörer på julgranar med leverans till dörren är Smålandsgran. Du kan välja mellan premiumgranar och leverans kostar alltid 145 kronor. De har en nöjd kund-policy för att säkerställa att du blir nöjd med din julgran.

Se erbjudanden på äkta granar

Alternativt välj en plastgran

Numera finns riktigt bra julgranar i plast. De flesta julgranar i plast ser mycket bra ut och kostar en fraktion av vad en julgran kostar baserat på att du kan använda de i flera år. Ett tips är att investera i en julgran i plast som är lite dyrare då de tenderar att se mer verklighetstrogna ut. Nedan hittar du våra favoritgranar i plast.

Våra favoriter i plast:

Nordmannsgran 210 cm

Bra premiumval

Konstgjord Nordmannsgran Med Led Och Julgranskulor Grön 210 Cm

Plastgran 210 cm

Bra premiumval

Plastgran Med Led Och Julgranskulor 210 Cm Grön

Plastgran kottar 210 cm

Bra mellanval

Plastgran Med Led Och Julgranskulor Och Kottar 210 Cm

Konstgjord 240 cm

Bra budgetval

Julgran Konstgjord L 240 Cm Grön

Populära tillbehör till julen

Här går vi igenom de populäraste jultillbehören som mistlar, vitmossor, dörrkransar, julkulor och mycket annat. Julgranen är kanske den viktigaste julfirandet men det finns en uppsjö av julgranstillbehör som får den att sticka ut.

Mistel

Misteln är kanske det juligaste av juligt. Traditionen säger att man ska kyssas under misteln och då får man lycka till i kärleken. Misteln är en epifyt, det vill säga en växt som lever på andra växter, och den är mycket vanlig i Skandinavien. Misteln brukar sättas upp i julgranen eller hängas i taket.

Vitmossa

Vitmossa är ett julgranstillbehör som gör att julgranen får ett julextra lyft. Vitmossa fungerar också bra som fyllning under julgrankulorna eller andra julgranpynt.

Dörrkransar

Dörrkransar är klassisk julpynt som har funnits i flera hundra år. Dörrkransarna brukar göras av julgranens gröna grenar och pyntas med julkulor, julgranskott och julgransklämma.

Julkulor

Julkulor är klassisk julpynt och finns i många olika storlekar, färger och former. Julkulorna brukar hängas i julgranen eller i dörrkransarna.

Julgransbelysning

Julgransbelysningen är kanske det juligaste av juligt. Julgransbelysningen brukar vara röd eller grön och består av små ljus som är fastsatta på julgranens grenar. Julgransbelysningen är ett julgranstillbehör som får julgranen att glimma och skapa julstämning.

Tips på tillbehör för julen:

Twinkly ljusslinga

Magisk julgransbelysning

Julgranskulor

Trevligt paket för julgranen

JULGRANSKULOR RÖDA I VÄSKA 100-PACK

Julkrans

Med inbyggd LED-belysning

Julkrans Med Lysdioder Grön 45 Cm Pvc

Skumtomtar

Perfekt tilltugg i julpysseln

SKUMTOMTAR 700 GRAM

Spel och pyssel på julen

Att pyssla ihop dekorationer tillsammans är också en mysig aktivitet på julen. Att göra egna julkort, julgranskulor eller jultomtar är både kreativt och roligt. Det finns massor av olika idéer att ta inspiration av på nätet. Här går vi igenom några av de traditionella julspelen och julpysseln.

Julkort

Ett julkort är ett kort som man skickar till sina vänner och släktingar för att höra av sig och önska dem en god jul. Julkorten brukar vara pyntade med julmotiv som t.ex. julgranskulor, snöflingor eller tomtar. Man kan också köpa färdiga julkort på affärerna, men det är kanske roligare att göra egna?

Pussel

När det är jul blir det extra roligt att lägga pussel. Det finns pussel med julmotiv i olika svårighetsgrader. För barn rekommenderar vi motiven med jultomtar, julklappar och renar. För vuxna finns det pussel som är lite mer utmanande, till exempel ett stort pussel med ett julmotiv på tusen bitar.

Sällskapsspel

Det finns massor av olika sällskapsspel att välja mellan och det är ett kul och socialt sätt att fira jul tillsammans. Barn mot föräldrar, tvärtomspelet, Uno eller Jenga är två klassiker som passar alla åldrar. För äldre barn finns även klassiker som Monopol och Cluedo.

Mer tips för julen:

Adventskalender

Fyll med egna klappar

JULKALENDER DIY MED 24 PÅSAR 12 X 20 CM

Färdig adventskalender

Välj mellan många olika

Färdig adventskalender

Sällskapsspel

Årets julklapp 2023

Sällskapsspel är årets julklapp 2023

Happiness Kaffe

Testa en nytt lyxkaffe

Happiness Kaffe

Jultröja

Gör det juligare

Jultröja

Julpyjamas

Mysisgt deluxe

Julpyjamas